123 Eng

Engineering the engineers™


Latest Jobs   Forum Map

 

engineering

Home
Source Codes
Engineering Colleges

Training  Reports
Seminar Reports
Placement Papers

Forums

Computer Science / IT
Electronics
Electrical
Mechanical
Chemical
Civil

CAT / MBA

GMAT / Foreign MBA
Latest Jobs

Engineering Jobs / Technical Jobs
Management Jobs

Sitemap
Terms of use


 
   

Job Placement Papers (All Companies)

 
Placement Papers>>I-Flex

I-Flex Placement Paper

Paper Type : Candidate Experiences
Test Date : 14 March 2008
Test Location : LIET Alwar


IFLEX PAPER ON 14th MARCH 2008

IFLEX PAPER-LIET ALWAR- GENERAL REASONING-40
ENGISH-20
TIME-1HR.

1) CAPTIAL-3116209112, THEN LESSON MEANS?
ANS-12519191514

2) A+B= A IS MOTHER OF B. A-B= A IS SISTER OF B. A*B= A IS BROTHER OF B.THN R+S+T=? WHTS D RELATION B/W R & T
ANS- GRANDMOTHER.

3)STATEMENT- SOME BOOKS ARE PENS.SOME PEN ARE ERASERS.CONCLUSION- ALL BOOKS ARE ERASERS. SOME ERASERS ARE BOOKS.
ANS- NO CONCLUSION FOLLOWS.

4)STATEMENT-ALL LOCKS ARE KEYS.NO KEY IS A SPOON.CONCLUSION-NO LOCK IS A SPOON. NO SPOON IS A LOCK
ANS-ONLY CONCLUSION 1 FOLLOWS.

5) AZ : CX :EV :GT :?
ANS- IR

6) 324,108,36,12,?
ANS-4.

7) LION:DEN::HORSE:?
ANS- STABLE.

8) WOOL:SHEEP::SILK:?
ANS- SILKWORM.

9) ONE QUES ON SERIES COMPLITION.

10)ANOTHR FIG. QUES WHT VL HAPPEN WHN V COMBINE THE 2 GIVEN FIGURE.

11) QUES ON MIXED LETTER CODING.

12)ANOTHR QUES ON MIXED LETTER CODING.

13)14) QUES ON RELATION PUZZLE- DERE R 2 COUPLE IN A FAMILY.."D" IS THE GRANDMOTHER OF A AND MOTHER OF B.C WIFE OF B AND MOTHER OF F.F GRANDDAUGHTER OF E..SOMTHING LIK THIS.ND 2 QUES BASED ON DIS.

15)16) TWO CUBE ARE COMBINED TO FORM A CUBOID.THIS CUBOID IS PAINTED BLACK..AND DIVIDED INTO 8 CUBE..SUMTHINK LIK DIS..ND TWO QUES BASED ON DIS.

17) ONE FIG QUES..A FIG WAS GIVEN ND ASKED HW IT VL LOOK WHN SEEN FROM RIGHT SIDE.

18) DIRETION SENSE TEST QUES-A PERSON WALKS 1.5 MILES TOWARD SOUTH..THN 1 MILE TOWARD NORTH EAST AT AN ANGLE 45 DEGREE..AFTER WALKING 1 MILES HE START MOVING BACK..WHICH DIRECTION IS HE MOVING NW?
ANS-NORTH WEST.

19)20)A PUZZLE QUES..THERE ARE 5 MEN-A,B,C,D,E AND 3 WOMEN-R,S,T..A TEAM OF 5 IS TO BE SELECTED IN WHICH THERE SHOULD BE 3 MENS AND 2 WOMENS.ND FEW CONDITION WHERE GIVEN.2 QUES BASED ON DIS.

21)ONE QUES. ON BOATS ND STREAM.

22) PROFIT ND LOSS.

23) PIPES ND CISTERNS.

24) PROBLEM ON TRAIN.

25)26) TWO QUES ON PUZZLES LIKE- B SITING 11TH FROM LEFT THN MOVED TWO PLACE RIGHT..ETC.ETC..

27) ANOTHER QUES ON SERIES COMPLETION- ppq_qpr_rrpq.....somthing like dis.

28)IDENTIFY THE ODD WORD OUT OF THE 4 GIVEN WORDS.

29) ANOTHER BLOOD RELATION QUESTION CODED RELATION TYPE.

30) PERCENTAGES.

FEW MORE QUES OF QUANT.
PAPER WAS VERY EASY..NEGATIVE MARKING WAS THERE..NO UPPER CUT OFF..
 

 

Contribute content or training reports / feedback / Comments
job placement papers
All rights reserved copyright 123ENG