123 Eng

Engineering the engineers™


Latest Jobs   Forum Map

 

engineering

Home
Source Codes
Engineering Colleges

Training  Reports
Seminar Reports
Placement Papers

Forums

Computer Science / IT
Electronics
Electrical
Mechanical
Chemical
Civil

CAT / MBA

GMAT / Foreign MBA
Latest Jobs

Engineering Jobs / Technical Jobs
Management Jobs

Sitemap
Terms of use


 
   

Job Placement Papers (All Companies)

 
Placement Papers>>I-Flex

I-Flex Placement Paper

 

I-FLEX PAPER ON 18th FEBRUARY

(ans key at the last) 

1)One person says his only daughter is my sons mother , what is the relationship between 1st &2nd person.
  a.   Son
  b.   Daughter
  c.   Son-in-Law
  d.   None of the above

2)Alphabet A to Z. If we arrange in reverse order (Z to A)then which letter will be in the 5th position towards right ,taken from 11th better from left.
  a.    A
  b.    V
  c.    F
  d.    K

3) 'P is product cost; Q is sale price. Express profit .
  a.    { (Q-P)$P}*100
  b.    { (Q-P)$Q}*100
  c.    { (P-Q)$P}*100
  d.    None Of The Above

4) 1,8,27,64,125,?
  a.    234
  b.    216
  c.    450
  d.    None Of the Above

5) 3,5,7,13,11,21,15,?
  a.    19
  b.    28
  c.    29
  d.    31

6) 1,2,3,6,5,10,?
  a.    9
  b.    7
  c.    6
  d.    5

7) 23% of a number is 230 what will be 4/23 th of the numbers
  a.    4000/23
  b.    4000/27
  c.    3000/23
  d.    None Of The Above

8) For 15 copies value is x .but copies after is increased to a new value y per copy.now z is greater than 15 so what will be cost of z
  a.    (x+(z-15)y)
  b.    (x+(y-15)z)
  c.    (x+(y-15)y)
  d.    None Of The Above

9) A person buy the 6, 1 Rs stamps and 7, 50 paisa stamps he has given 12 Rs how much he will get back.
  a.    3 Rs
  b.    4.4 Rs
  c.    2.5 Rs
  d.    None Of The Above

10) A man is running around a rectangle it takes time 2 time in travelling lenth than travelling width. Total perimeter = 300m
find area
  a.    6000m
  b.    5000m
  c.    3000m
  d.    None Of The Above

KEY
----------------------------
1.C  2.D 3.A 4.B 5.C
6.B 7.A 8.A 9.C 10.C

Regards,
Pradeep.Y

 

 

Contribute content or training reports / feedback / Comments
job placement papers
All rights reserved copyright 123ENG