123 Eng

Engineering the engineers™


Latest Jobs   Forum Map

 

engineering

Home
Source Codes
Engineering Colleges

Training  Reports
Seminar Reports
Placement Papers

Forums

Computer Science / IT
Electronics
Electrical
Mechanical
Chemical
Civil

CAT / MBA

GMAT / Foreign MBA
Latest Jobs

Engineering Jobs / Technical Jobs
Management Jobs

Sitemap
Terms of use


 
   

Job Placement Papers (All Companies)

 
Placement Papers>>I-Flex

I-Flex Placement Paper

 

Iflex Placement Paper

Total 90 ques,answered in 65 minutes,
Test-I of 30 minutes(40 questions) 
Test-II of 20 mins (30 questions) 
Test-III of 15mins (20 questions) minutes

1.                  The following alphabets written in the reverse order which will be the fifth letter to the right of the eleventh letter
from the left ? A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 
1)J 2) K 3)L 4)P 5) U ans : 2 i.e K

2.                   if P+Q means 'P is the sister of Q ','P - Q means 'P is the father of Q','P x Q' means 'P is the brother of
Q',which of the following means 'K is the aunt of N' ? 2. K + L - M x N 2) K-L+MxN 3) K x L -M +N 4)K-Lx M +N 5) none as there is no symbol for aunt . ans : 1 

3.                   If the word code SINDHU is written as VIEOJT ,how is SURESH is written 
Ans : ITFSVT(3rd option)  

4.                  Which will come in the next in the series IAR GET EIV COX                        
Ans : AUZ(4th option) 

5.                  Hitting the target 
Ans : 65(3rd option) 

6.                  + means divide , - means multiply, x means minus, / means plus , what is the output (480+20x20)-16/12 = ? 
ANS : 76(1st optin ) 

7.                  Gopal, Madhav, raju, .. like this  Ans : raju(2nd option) 

8.                  Anand , meena, cup, la' dup mil .like this  Ans : cup(5) 

9.                   Word is PREDILECTION 1ST & 3RD letter is changed, 2nd & 4th, 5th & 7th , similarly changed what is at 8th
letter counted from left. 
Ans : L(2) 

10.              'b' is in Doubt in the same way as 'h' is in 
1) inhibit 2) house 3)enhance 4) hope 5) honest 
Ans : honest(5)   

 

 
 

 

Contribute content or training reports / feedback / Comments
job placement papers
All rights reserved copyright 123ENG