123 Eng

Engineering the engineers™


Latest Jobs   Forum Map

 

engineering

Home
Source Codes
Engineering Colleges

Training  Reports
Seminar Reports
Placement Papers

Forums

Computer Science / IT
Electronics
Electrical
Mechanical
Chemical
Civil

CAT / MBA

GMAT / Foreign MBA
Latest Jobs

Engineering Jobs / Technical Jobs
Management Jobs

Sitemap
Terms of use


 
   

Job Placement Papers (All Companies)

 
Placement Papers>>

Cosol

 

INSTRUCTIONS:

1.THERE ARE 2 SECTIONS A and B. 

SECTION A CONTAINS 69 QUESTIONS AND

SECTION B CONTAINS 8 + 28 = 36 QUESTIONS.

2. TIME = 30 MIN. 

3. SECTION B IS PHYCHOMETRIC TEST.

------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                               SECTION A     

1. a man purchased 6 stamps of rupees 1 and seven stamps of 50 paisa. he paid Rs. 12. how much change he got back ?  

Ans. 2.50 Rs 

2. REPUBLICAN = 108 so  DEMOCRATE = ?

3. if ELECTRICITY - GAS =100then  JACK - JILL = ? 
4. 8 man work for 6 days to complete a work. How many men are required  tocomplete same work in 1/2 day.    
Ans. 96 men. 
5. A man drives at a speed of 40 miles/hr. His wife left 30 mins. late with 50 miles/hr speed. when will they meet ?    
Ans. 2 hours 
6. A farmer walks at constant speed on the perimeter of his rectangular field.it takes him twice the time to cover longer side than shorter side.if he walks total 300 m .then find out the area of field? 
Ans. 5000 sq.m 
7. 2 is what % of 4t ? (answer is 50/t. But there was no such choice isAnswers. so you can tick at either 50t or t/50 ) 
8. Find the hypotenuse of a right angle isosceles triangle whose area is   50.     
Ans. 10*(root 2) 
9. (root 200) - (root 50) =?  
 Ans.    5*(root2) 
10. Boys are not girls. Jill is a girl. SO    Ans. Jill is a girl. 
11. Exercise is good for health. My health is in my hand. So  
Ans. Exercise for good health is in my hand. 
12. Factorize y**2 + 8y - 48 =0   
Ans. (y+12) (y-4) 
13. 1,40,00,000 pencils are put up straight. all the pencils are of lengthrange 3 to 6 inches. 80% of the pencils have average of five inches. sothe find out the total length spanned by the pencils.
Ans. 1000 to 1500 miles. 
14. If a ball falls from 16 feet takes 4 seconds. How much time it willtake when falls from 64 feetís. 
Ans. less than 16 seconds. 
15. One question was based on Binomial theorem. so you just learn the formula of this theorem. 
16. There were some questions on series :    
         21, 463, 687, 238, 1134, ----    

 Ans. 297    
        0, 6, 24, 120, 210, ---, ---- 

 

 

Contribute content or training reports / feedback / Comments
job placement papers
All rights reserved © copyright 123ENG