123 Eng

Engineering the engineers™


Latest Jobs   Forum Map

 

engineering

Home
Source Codes
Engineering Colleges

Training  Reports
Seminar Reports
Placement Papers

Forums

Computer Science / IT
Electronics
Electrical
Mechanical
Chemical
Civil

CAT / MBA

GMAT / Foreign MBA
Latest Jobs

Engineering Jobs / Technical Jobs
Management Jobs

Sitemap
Terms of use


 
   

Job Placement Papers (All Companies)

 
Placement Papers>>CDAC

CDAC Job Placement Papers

 

Paper Type : Whole Testpaper
Test Date : 20 August 2006
Test Location : DESD


CDAC PAPER ON 20th AUGUST 2006 DESD
Hi folks! i am Anwarul Abbasi, i have managed to get some questions of the recent CDAC (all India) entrance paper of DESD, it was held on 20.08.2006, and here they are:


Sections A ( C programming) Total Question 35
Sections B ( Digital, Mup,Electrical,Networking) Total Question 35
Sections C( Apittute) Total Question 30

Section A

1. What is the output of
main()
{
int a=3,b=5,c=50;
a=b==c;
printf("a-%d\n",a);
}

Ans: a=0


2. What is the output of

main()
{
int x=4;
x<<1;
printf("%d",x)
}

Ans: 8


3.Arrays are preffered over link list while?

Ans: Accessing elements.


4. The getch() library function returns:

Ans: ans Displays a character on the screen when any key is pressed.





Section B

1. Consider the boolean expression x'yz'+x'y'z+x(y+z) and give its POS.

Ans: NA

2. The logic Expression Y=Em(0,3,6,7,10,12,15) is equivalent to.

Ans: NA

3. The number of 43 in 2's complement is

Ans: 00101011

4. The process to process delivery of the entire message is the responsibilty of___________

Ans: Transport Layer

5. The IP is ____________ protocol

Ans: Reliable and connection oriented

6. The ____________ sub layer is responsible for the operation of CSMA/CD access method in framing

Ans: MAC

7. Gigabit ethernet has a data rate of _________ Mbps

Ans: NA

Section C  - Analogies:

1. Mansard: Roof::
Ans: Dormer: window

2. Curatot:painting::
Ans: Archvist:manuscript


Antonyms:

1. Motile

Ans: NA

2. Forge

 

 

Contribute content or training reports / feedback / Comments
job placement papers
All rights reserved copyright 123ENG