123 Eng

Engineering the engineers™


Latest Jobs   Forum Map

 

engineering

Home
Source Codes
Engineering Colleges

Training  Reports
Seminar Reports
Placement Papers

Forums

Computer Science / IT
Electronics
Electrical
Mechanical
Chemical
Civil

CAT / MBA

GMAT / Foreign MBA
Latest Jobs

Engineering Jobs / Technical Jobs
Management Jobs

Sitemap
Terms of use


 
   

Job Placement Papers (All Companies)

 
Placement Papers>>CADENCE

CADENCE Job Placement Paper

CADENCE PLACEMENT PAPER

1.consider th foll. pseudocode..
for(i=1 to n) do
begin if(i is odd) begin(for j=1 to n)
do S1
else s2
END
WHERE S1 and S2 r some statements..what is ORDER OF COMPLEXITIY...OF
s1..
ans. (d) none of these.

2. cool question on passing by reference and value ....
ans . (d) 5:2
3. a routine ques on bin trees .. left child and right child ...
ans . (b) 10
4.consider the following syntax ...
sentence::=A
A::=B 1 IF A THEN A ELSE A,
B::=C 1 B + C 1 +C
C::= D 1 C*1D1 * D
D::=xI -D
HERE X IS A TERMINAL FIND THE CORRECT SENTENCE GENERATED BY ABOVE
GRAMMER
a. IF x+x then x*x else -x
b. iIF X THEN IF -X THEN X ELSE x +x else x*x
c. if -x then x else if x then x+x else x
d. all of above
ans . try ur self

5. inorder a b c d e f g
preorder b a f d c e g
what is post order
ans a c e d g f b
6.
simple ques on stack .. put b c e x h z j u and there is a series of
push and pop operations..
ans.(c) c
7.
depth of binary tree
ans. (c) log(base2)(n+1) -1
8. a problem of lang reco. graphical..
ans. (c) even no. of '0' and '1'
9.complexity of an algo.
ans. (a) v log(u) where u and v are integer variables.
10.
relocatable code in assembly lang. can be written by..
a. using a relative address scheme.
b. using absolute address scheme.
c. indirect address scheme
d. none of the above.
ans . (b) make it sure..

HARDWARE PART:

1. NUMBER SYSTEM WITH BASE 18
1A= ?
ans. (d) none
2.signed int in a 10 bit mem. element
ans.(d) none
3.DMA data transfer takes place between
ans. (d)IO port and memory not controlled bY CPU
4. modulo 19 counter will require
ans . (C) 5 flip flops
5.stroing real no. in 10 bits ....
ans .(B) -0.5 (2 to the power 11)
6. combinatorial circuit with 3 nand and one or with 2 input and one
output
ans. (D)x=1
7.counter with 3 flip flops and a logic ckt.
ans .(a) modulo 5 counter
8. ring counter
ans.(B) 5
9.a picture of MOS pas gate with b and c input to the gates
ans. (B) b=0,c=1
10.SIMPLIFY function f =(x bar)(y bar)(z) +yz+x(z bar)
ans. (D) NONE OF ABOVE

ANALYTICAL SECTION :
there r many figurative questions which cant be sent if u need them
despirately i will send u by fax .. give me ur fax id and time u want
me to do it..

. the questions include completing series ,
ques. on verbal ability
short comprehensions
and geomatrical questions.
practice IMS materials on anal. quant. and verbal.

 

 

Contribute content or training reports / feedback / Comments
job placement papers
All rights reserved copyright 123ENG