123 Eng

Engineering the engineers™


Latest Jobs   Forum Map

 

engineering

Home
Source Codes
Engineering Colleges

Training  Reports
Seminar Reports
Placement Papers

Forums

Computer Science / IT
Electronics
Electrical
Mechanical
Chemical
Civil

CAT / MBA

GMAT / Foreign MBA
Latest Jobs

Engineering Jobs / Technical Jobs
Management Jobs

Sitemap
Terms of use


 
   

Job Placement Papers (All Companies)

 
Placement Papers>>Bluestar Placement Paper

Blue Star

 

Blue Star Paper Format:-

Paper 1 : Aptitude
Paper 2: Technical Paper.

Paper 2 has following 2 sections:-
Section A: It has four sub sections, out of which two have to be done.
Section B: General Computers Awareness.

The Subsections of Section A are:-
Subsection A: C & Unix.
Subsection B: C++.
Subsection C: VB/ASP/Com.
Subsection D: RDBMS.

Aptitude Test

1.Complete the series.
1 6 3 7 5 8 7 ?
Ans: 9

2. If circle is 1, then octagon is?
2 4 6 8 or 10
Ans: 8

3.Pick the odd one out.
bend shave chop whittle shear
Ans: bend.

4.2 persons start from a pt. and go in opposite directions. After going 3 km they turn left and walk 4 km ,how far r they now?
Ans: 10 km.

5.2 typists type 2 papers in 4 hrs then in how much time will 5 typists take to type 5 papers.
Ans: 4 hours.

6. A person runs 6 ft in 1/4 sec. How much it will run in 10 sec?
Ans 240.

7. Find the odd one out.
cat ,dog,rabbit,hamster,elk.

8. In a party man & his wife ,and there are 2 sons with their wives, and every son has 4 children in his family. How many persons are there in the party?

9. Add a word in starting of SCAPE and at the end of Grass, you will get two different word
Ans:- land
grassland
landscape

10.
All men of this party are republican .
Mohan is member of this party.

mohan is republican,
is true or false or can't say?

11. There are 1200 elephant.Some have blue and pink strips.Some have pink & green strip. 400 elephants have only pink strip. How many have only blue strip?
a. 400
b. can't be determined.
c.none

After clearing aptitude there is technical paper. It has 2 sections.In section A there are 4 subsections out of which 2 are to be attempted. The first subsection is on c and unix, second on c++,third on vb/asp/com and
fourth on rdbms. In section B General Computer Awareness is tested.

Technical Test

1.
void main()
{
  extern int a;
  a=10;
  printf("%d",a);
}
will

a. give linker error- a not defined.
b. print 10
c. give compiler error

Ans: a.

2.

 

Contribute content or training reports / feedback / Comments
job placement papers
All rights reserved copyright 123ENG